belgratis

Rioolreparatie

rioolreparatie

Het komt regelmatig voor dat er enkele reparaties aan het riool moeten plaatsvinden. Omdat wij zelf de kennis in huis hebben kunnen wij dit ter plaatse uitvoeren. Het grote voordeel voor u is dat er geen extern bedrijf aan de pas hoeft te komen.

Rioolontstopping

rioolonstopping

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn bij het ontstoppen van de onderstaande afvoeren

- Toiletafvoer
- Keukenafvoer
- Doucheafvoer
- Wastafel
- Hemelwaterafvoer

Camerainspectie

camerainspectie

Wanneer niet precies duidelijk is waar de oorzaak is van een verstopping kunnen wij doormiddel van het modernste camerasysteem uw riolering inspecteren en daarvan een video-opname van maken, zodat dit op een later tijdstip altijd kan worden teruggezien. Het grote voordeel van een camera-inspectie is dat het eventuele probleem zo dicht mogelijk bij de kern kan worden aangepakt, waardoor de reparatieschade eventueel beperkt kan blijven.

Rioolreiniging

rioolreiniging

Omdat er diverse manieren zijn om het riool te ontstoppen maken wij gebruik van alle methoden. De meest voorkomende is de mechanische reiniging. Dit wordt gedaan doormiddel van speciale, elektromechanische apparatuur in combinatie met roterende kettingkoppen en boorpunten. De andere methode is hoge waterdrukreiniging waardoor met behulp van een hogedrukreiniger.