Verwarmingstechniek

Een lekkere warme woonkamer. Wie wil dat nou niet? Wij van LoodgieterBellen weten dit als de beste en zijn gespecialiseerd in verwarmingstechniek. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij als de beste hoe we u warm moeten houden. Heeft u bijvoorbeeld last van uw CV, werkt deze niet goed of valt deze regelmatig uit? Neem dan direct contact met ons op. Onze monteur verhelpt alle soorten CV storingen.

Vaak staan wij binnen een uur bij u op de stoep!

cv-ketel

 

Wilt u graag een nieuwe CV installatie laten plaatsen door een van onze vakkundig opgeleide monteurs? neem dan contact met ons op. Vraag de monteur naar eventuele kortingen of aanbiedingen omtrent het plaatsen van een nieuwe CV. Wij kunnen werken met alle merken CV’s die in Nederland geleverd worden.

SPOED? CV uitgevallen of een storing? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar!

Bel ons op onze spoedlijn: 0800 – 44 55 888

Rioolservice

riool

Last van een vieze of stinkende lucht in uw huis? Grote kans dat dit te maken heeft met een slechte afvoer van afvalwater. Wij zijn experts op het gebied van rioolservice en verhelpen graag alles wat te maken heeft met uw riool. Wij repareren, plaatsen en ontstoppen alle soorten riolering. Een simpele afvoerbuis van uw douche tot aan de hoofdriolering van uw huis. Geen rioolklus is ons te groot.

Bel onze monteur! hij kan uw klachten vakkundig en snel telefonisch analyseren en een afspraak voor u inplannen.

Wij zijn te bereiken op: 0800 – 44 55 888

Is uw riolering volledig verstopt of loopt uw WC over? Neem dan GRATIS contact op met onze spoedlijn! Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen! bel: 0800 – 44 55 888

Watertechniek

watertechniek

Problemen met uw waterleidingen zijn verleden tijd. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten waterleidingen, of het nu gaat om koper of lood, kunstof of tyleen. We reparerenplaatsen en
vernieuwen
 alle soorten waterleidingen en en rondom uw woning.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het solderen van lood op koper, koperen waterleidingen en het sanneren van oude loden waterleidingen.

Ondervindt u hinder met uw afvoer of bent u opzoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan nu contact op met een van onze professionals op het nummer: 0800 – 44 55 888

lodenlijding

Gastechniek

gaslekken

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in gastechniek binnen uw woning. Zonder problemen speuren wij een gaslek op, dichten het lek en wanneer het nodig is leggen we uw gasleidingen om. Ook voor standaard onderhoud aan uw gasinstallatie kunt u ons bereiken. Bel een van onze professionals en vraag naar de mogelijkheden.

Bel: 0800 44 55 888

Voor spoedgevallen staan wij 24/7 voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Sanitair

douche

Op het gebied van sanitaire werkzaamheden zijn wij dé expert! Heeft u problemen in uw badkamer of met uw toilet, schroom het dan niet om ons te bellen. Wij staan ook klaar voor spoedgevallen of gevallen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Snel verholpen? in de meeste gevallen staat onze monteur binnen 1 uur na uw telefoontje op de stoep.

Lekkage in uw badkamer of loopt het afvalwater niet goed weg? Ook dit lossen wij voor u op!

Bel onze monteur: 0800 – 44 55 888

Loodgieterswerk

loodgieterswerken

Voor al uw loodgieterswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Spoedgevallen of periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Wacht niet langer en maak direct een afspraak met onze monteur!

Bel: 0800 44 55 888

Meer informatie over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen beteken. Klik dan hier om naar de loodgieters pagina te gaan.